به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، شهید حمید کاظمی مقدم متولد اول مهر سال44 و اصالتاً اهل تهران بود که با شروع جنگ تحمیلی به همراه برادرش عازم جبهه های نبرد حق علیه باطل میشود و در نهایت در سال61 عملیات مسلم بن عقیل در منطقه سومار به درجه رفیع شهادت نائل و پیکر مطهرش در همان منطقه باقی میماند و جاویدالاثر میشود.
مرحوم محمد کاظمی مقدم پدر شهید جاویدالاثر حمید کاظمی مقدم هم بعد از 33 چشم انتظاری به امید دیدار فرزندش, سرانجام در اردیبهشت ماه 1394 دیده از جهان فرو میبندد و به دیدار فرزندش میشتابد.
بر همین اساس خانواده شهید کاظمی مقدم، سنگ مزاری را برای مزار پدرشان تهیه و در روز چهارشنبه مورخ 97/4/27 توسط نصاب و با هماهنگی فروشنده به بهشت زهرا (سلام الله علیها) منتقل و بر روی مزار پدر شهید نصب میشود و در ساعت 15 همانروز نصب این سنگ به عباس کاظمی مقدم جانباز و آزاده و برادر شهید اطلاع داده میشود.
حدود ساعت 17 همان روز برادر شهید برای قرائت فاتحه و اطلاع از چگونگی نصب سنگ مزار به قطعه 232 مراجعه کرده و مشاهده می نماید که عزیزان دژبانی ارتش در حال تمیز کردن سنگ مزار پدر شهید می باشند که در اینجا این صحنه بسیار زیبا و مخلصانه که مورد دعای خیر خانواده شهید قرار می گیرد، توسط تیم خبری شبکه ایثار که برای تهیه گزارش به محل آمده بود، ثبت و ضبط میشود.
سه روز بعد در روز شنبه 97/4/30 ساعت 16 برادر شهید مجددا برای قرائت فاتحه به بهشت زهرا (سلام الله علیها) مراجعه میکند ولی با کمال تعجب مشاهده میکند که سنگ مزاری وجود ندارد. وی پس از مشاهده این موضوع با نیروی انتظامی تماس گرفته و موضوع را اطلاع میدهد که بلافاصله مامور نیروی انتظامی در ساعت 16:40 با حضور در محل موضوع را با عنوان اعلام سرقت ثبت و گزارش میکند و برادر شهید را برای بررسی بیشتر به کلانتری راهنمایی کرده تا پیگیری ها و اقدامات بعدی صورت پذیرد.
عوامل کلانتری 205 حرم مطهر بعد از تکمیل گزارش, تشکیل پرونده داده و پرونده را به دادسرا می فرستند و بازپرس دادسرای شهر آفتاب دستور تحقیقات در این زمینه را صادر میکند.
در ادامه این ماجرا, با پیگیری نماینده ایثارگران کل سپاه که قبلا در جریان موضوع قرار گرفته بودند، سنگ مزار به سرقت رفته در یک گاراژ حمل و نقل روبروی درب بهشت زهرا (سلام الله علیها) رؤیت می شود که متاسفانه و با کمال تاسف و عذرخواهی مشاهده می شود که سنگ مزار پدر شهید که بر روی آن ترجمه آیه قرآن حک شده است, در جلوی درب ورودی سرویس بهداشتی گذاشته شده است.
این در حالی که وسعت آن گاراژ حدود بیست هزار متر است که حدود 70 درصد فضای آن هم خالی است. گزارش و اعلام کشف این سنگ مزار در مکان اشاره شده توسط کلانتری 170 کهریزک در تاریخ 97/5/4 ساعت 09:45 ثبت میشود.
البته در این موضوع مواردی دیگر هم وجود دارد که از گفتن آن صرف نظر می شود.
حال این سوال مطرح است که با وجود حضور دژبان ارتش مستقر در بهشت زهرا(س) و از طرفی سنگین بودن وزن سنگ مزار که امکان جابجایی آن فقط با جرثقیل امکان پذیر است، آیا مدیران سازمان بهشت زهرا(س) کنترل و نظارتی بر روی اموال در بهشت زهرا(س) صورت نمی دهند تا از بروز چنین اتفاقاتی که باعث جریحه دار شدن احساسات می شود جلوگیری کنند؟
همچنین سوال دیگری مطرح می شود که چرا سنگ مزار پس از خروج از محوطه بهشت زهرا(س) در محیطی دور از شأن و کرامت انسانی در جلوی درب سرویس بهداشتی و محل تجمع زباله گذاشته می شود؟
در نهایت, شایسته است مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) به عنوان متولی اصلی این سازمان رسما و شجاعانه از این خانواده شهید و امت حزب الله عذرخواهی کند.